"Ζωγραφίζοντας τη Γυναίκα" στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας η Πρόεδρος και τα μέλη της Δ.Ε.Π.ΙΣ. του Δήμου Αλεξανδρούπολης σας καλούν να παραβρεθείτε στην εκδήλωση «Ζωγραφίζοντας τη Γυναίκα»

την Τετάρτη 8 Μαρτίου στις 7 μ.μ. στη Δημοτική Βιβλιοθήκη (Καπνομάγαζο), Αίνου 46.

Στο χώρο θα εκτίθενται έργα επαγγελματιών και ερασιτεχνών καλλιτεχνών της πόλης που ανταποκρίθηκαν στο ανοιχτό κάλεσμα της Δ.Ε.Π.ΙΣ. και εμπνεύστηκαν από τη γυναίκα σαν σύμβολο και σαν εικόνα και εκφράστηκαν μέσα από την ζωγραφική. Στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη της κοινωνικής θέσης της γυναίκας, η οποία αποτελεί δείγμα πολιτισμού κάθε λαού. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Χρυσή Μπαχαρίδου θα απαγγείλει ποιήματα από την ποιητική της συλλογή. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά η ορχήστρα εγχόρδων του Δημοτικού Ωδείου με την επιμέλεια της διεθνούς φήμης πιανίστα και Διευθύντρια του Ωδείου, Μερόπη Κολλάρου.

Διάρκεια έκθεσης: 08/03/2017- 15/03/2017, ώρες λειτουργίας 11:00 - 13:00 & 19:00 - 21:00

Πρόγραμμα της Εκδήλωσης εγκαινίων της έκθεσης

19:00   Έναρξη - Χαιρετισμοί

19:10   Χαιρετισμός από την κα Ελένη Ιντζεπελίδου, Πρόεδρο της Επιτροπής Ισότητας Φύλων του Δήμου Αλεξανδρούπολης

19:15   Ομιλία για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας από την κα Παναγιώτα Παρδαλίδου - Δουλάμη, Πρόεδρο Παραρτήματος Αλεξανδρούπολης της ΕΓΕ.

19:25   Ανάγνωση ποιημάτων από την κα Χρυσή Μπαχαρίδου

19:30   Αναφορά από τους καλλιτέχνες για τα έργα τους.

19:50   Μουσικό αφιέρωμα στη γυναίκα από την Ορχήστρα Εγχόρδων του Δημοτικού Ωδείου, με την επιμέλεια της διεθνούς φήμης πιανίστριας και διευθύντριας του ωδείου κας Μερόπης Κολλάρου

20:10   Ξενάγηση στο χώρο της έκθεσης

Στο τέλος της εκδήλωσης εγκαινίων θα προσφερθούν εδέσματα και κρασί.

facebook

Main Office

  • Main Office

    Πραξιτέλους 4Α

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone

    25515  52849