Το Εθνικό Πρωτάθλημα Τένις για παιδιά 10-12 ετών στην Αλεξανδρούπολη

Ολοκληρώθηκε στην Αλεξανδρούπολη το Εθνικό Πρωτάθλημα Τένις επιπέδου Ε2 για αγόρια και κορίτσια της κατηγορίας 10 – 12 ετών.

Οι αγώνες διεξήχθησαν το διάστημα 23-27 Μαρτίου στις δημοτικές εγκαταστάσεις τένις, διπλά στο κλειστό γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης. Στους αγώνες έλαβαν μέρος περισσότεροι από 70 αθλητές και αθλήτριες από 32 συλλόγους, ενώ ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αλεξανδρούπολης συμμετείχε με 1 αθλητή και 6 αθλήτριες. Οι προκριματικοί ξεκίνησαν την Παρασκευή , και ολοκληρώθηκαν με την διεξαγωγή των ημιτελικών και τελικών, τη Δευτέρα, 27 Μαρτίου.
Το τένις, είναι ένα άθλημα, το οποίο αποκτά ολοένα και περισσότερο κοινό, καθώς γυμνάζει σώμα και πνεύμα. Μάλιστα, όπως εξήγησε και η Λούση Ουνανίδου, επιδιαιτητής των αγώνων, στην Αλεξανδρούπολη, το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο και πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι αποφασίζουν να ασχοληθούν με το εν λόγω άθλημα.

Πηγή: thrakinet.tv

facebook

Main Office

  • Main Office

    Πραξιτέλους 4Α

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone

    25515  52849