Το 23ο Διαπανεπιστημιακό Συνέδριο Ακτινολογίας στην Αλεξανδρούπολη

Το 23ο Διαπανεπιστημιακό Συνέδριο Ακτινολογίας θα διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη, στο Ξενοδοχείο Egnatia Astir από τις 21 έως τις 23 Σεπτεμβρίου 2017.

Η επιστημονική αυτή συνάντηση, που αποτελεί την κορυφαία έκφραση του Ελληνικού Κολεγίου Ακτινολογίας, είναι ταγμένη στην προαγωγή της έρευνας και της εκπαίδευσης στην Ακτινολογία στη χώρα μας.

Απευθύνεται σε όλους τους ειδικευόμενους και ειδικευμένους Ακτινολόγους αλλά και τα άλλα μέλη της Κοινότητας της Ιατρικής Απεικόνισης, Πυρηνικούς ιατρούς, Ακτινοφυσικούς καθώς και Τεχνολόγους Ακτινολογίας.

Το Συνέδριο είναι βήμα για την παρουσίαση της ερευνητικής δραστηριότητας, την διάχυση της κλινικής εμπειρίας, ιδίως σε θέματα τεχνολογίας αιχμής, αλλά και την αναζήτηση τρόπων βελτιστοποίησης και εναρμόνισης της εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσης στην Ακτινολογία στον Ελλαδικό χώρο.

Ευελπιστούμε το 23ο Διαπανεπιστημιακό Συνέδριο Ακτινολογίας να προσδώσει χώρο για τη διερεύνηση της επικοινωνίας, την ανανέωση των δεσμών αλλά και την ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ των μελών της κοινότητας της Ιατρικής Απεικόνισης.

Το Συνέδριο πραγματοποιείται στη πιο κατάλληλη περίοδο για γνωριμία με τις ομορφιές της Θράκης και επαφή με την ιδιαίτερη ταυτότητα του τόπου.

facebook

Main Office

  • Main Office

    Πραξιτέλους 4Α

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone

    25515  52849