Συγκρότηση νεανικής χορωδίας από τη Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης

Η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως ανακοινώνει την πρόθεση να συγκροτήσει παιδική και νεανική χορωδία για μαθητές και μαθήτριες Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. 
Προσβλέποντας στην ενθάρρυνση της καλλιτεχνικής δημιουργίας στη διεύρυνση των πολιτιστικών δραστηριοτήτων και στη μουσική εκπαίδευση των παιδιών μας, η χορωδία αυτή έχει σκοπό να δώσει στα παιδιά την ευκαιρία να δραστηριοποιηθούν μουσικά, να καλλιεργήσουν τη μουσική τους παιδεία, καθώς και να συμμετάσχουν σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.
Την ευθύνη της χορωδίας θα έχει ο μουσικολόγος και μουσικοδιδάσκαλος κ. Άγγελος Μπέντης, ο οποίος θα αναλάβει και την διεύθυνσή της.
Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά στα Γραφεία της Μητροπόλεως από 8.30'-13.30'. Η πρώτη συνάντηση της χορωδίας θα γίνει το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 12.30' μ.μ. στο Ανθίμειο Πολιτιστικό Κέντρο (δίπλα στην Αγία Κυριακή).

facebook

Main Office

  • Main Office

    Πραξιτέλους 4Α

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone

    25515  52849