Μαθήματα γραφής Braille στην Αλεξανδρούπολη

Εδώ και λίγες μέρες έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές για τα μαθήματα της γραφής BRAILLE του Πανελλήνιου Συλλόγου Τυφλών – παράρτημα της Αλεξ/πολης.

Όσοι ενδιαφέρονται να διδαχτούν την γραφή Braille, μπορούν να επικοινωνούν μέχρι τις 31 Μαρτίου 2017, με τον Σταύρο Κουδουμάκη, πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Θράκης. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο, ενώ είναι βασική προϋπόθεση, να γίνει πρώτα η αίτηση, κατόπιν επικοινωνίας με το Σύλλογο.
To ζητούμενο, σύμφωνα με τον Σταύρο Κουδουμάκη, είναι να υπάρχουν ενδιαφερόμενοι που έχουν όντως προβλήματα όρασης και επομένως θα βοηθηθούν από τα μαθήματα αυτά. Η ροή των εγγραφών ήδη πηγαίνει καλά, παρά τα οικονομικά προβλήματα που έχουν προκύψει από την κρίση. Ωστόσο, αυτό που επεσήμανε ο Πρόεδρος , είναι ο προβληματισμός που επικρατεί στα άτομα με ειδικές ανάγκες για τις επερχόμενες περικοπές αναπηρικών επιδομάτων, τις οποίες επιτάσσει η υπογραφή των μνημονίων. Έτσι λοιπόν, οι κινητοποιήσεις ως μορφή αντίδρασης είναι η μόνη λύση για τα ΑμεΑ, τα οποία βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα.

Πηγή: thrakinet.tv

facebook

Main Office

  • Main Office

    Πραξιτέλους 4Α

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone

    25515  52849