Τα "Πάθη σου Κύριε" στον Καθολικό Ναό Αλεξανδρούπολης

Μάγεψε το κοινό η μουσική παράσταση που δόθηκε εν όψει της εορτής του Πάσχα στον καθολικό Ναό του Αγίου Ιωσήφ στην πόλη μας

από το Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης. Την Παρασκευή που μας πέρασε 7/4 και το Σάββατο 8/4 η καθολική εκκλησία άνοιξε τις πύλες της (από τις σπάνιες φορές που συμβαίνει αυτό) και υποδέχτηκε πλήθος κόσμου που συνέρευσε για να απολαύσει μελωδίες του Μπαχ, Μότσαρτ και άλλων συνθετών του 17ου και 18ου αιώνα. Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαιτέρως κατανυκτική και μυσταγωγική. Η συναυλία προσομοίαζε αντίστοιχες συναυλίες του εξωτερικού, δηλαδή μία θρησκευτική συναυλία αφιερωμένη στα Πάθη του Ιησού Χριστού πραγματοποιούμενη στο φυσικό της χώρο, μέσα στον εκκλησιαστικό ναό.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και κυρίως στην διευθύντρια του ωδείου κ. Μερόπη Κολλάρου για την πρωτοβουλία και τη σοπράνο Νάντια Μαλακόζη που με την υπέροχη φωνή της μας ταξίδεψε και γαλήνεψε την ψυχή μας.

facebook

Main Office

  • Main Office

    Πραξιτέλους 4Α

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone

    25515  52849