Με λουκέτο απειλείται ο "Μαϊλης" της ΒΙ.ΠΕ Αλεξανδρούπολης

Στην ανεργία κινδυνεύουν να οδηγηθούν 59 εργαζόμενοι της εταιρείας «Μαϊλη» (πλαστικά περιτυλίγματος) η οποία λειτουργεί από το 2000 και μετά στην ΒΙΠΕ Αλεξανδρούπολης, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο η επιχείρηση να κλείσει το επόμενο διάστημα.


«Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, φαίνεται πως η επιχείρηση δεν μπορεί να παραμείνει άλλο στην περιοχή λόγω της υψηλής φορολογίας, αλλά και των μεγάλων εξόδων που έχει στην περιοχή μας καθώς βρίσκεται πολύ μακριά από τα κέντρα,» σχολίασε στην ΕΡΤ ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Έβρου Ευστάθιος Ασπιώτης, υπογραμμίζοντας πως «τα τελευταία χρόνια η επιχείρηση έχει αγορασθεί από Αμερικάνικα Funds που έχουν πάρα πολλές εταιρείες με αποτέλεσμα να θεωρούν πλέον ότι, αυτή η επιχείρηση δεν είναι επικερδής στην περιοχής μας και για αυτό τον λόγο ετοιμάζονται να την κλείσουν.»

Ο ίδιος διευκρινίζει ότι, η συγκεκριμένη επιχείρηση ήταν κερδοφόρα και ποτέ δεν είχε δημιουργήσει πρόβλημα στους εργαζόμενους.

Οι εργαζόμενοι αναμένεται να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις μέσα στον Νοέμβριο από εκπρόσωπο της επιχείρησης που θα έρθει από την Αθήνα.

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone