Ξεκίνησε η ανανέωση των καρτών δωρεάν στάθμευσης στην Αλεξανδρούπολη

Ξεκίνησε η ανανέωση των Καρτών Δωρεάν Στάθμευσης για τους μόνιμους κατοίκους του κέντρου της Αλεξανδρούπολης για το έτος 2018.



Η ανανέωση των Καρτών Δωρεάν Στάθμευσης θα γίνεται έως και την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 στο γραφείο του Αντιδημάρχου Οικονομικών και Διοίκησης στον 1ο όροφο του Δημαρχείου, προσκομίζοντας την Κάρτα Δωρεάν Στάθμευσης του έτους 2017.

Αναλυτική η ανακοίνωση του Αντιδημάρχου Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, Γιώργου Παντελίδη:

«Καλούνται οι κάτοχοι Καρτών Δωρεάν Στάθμευσης να προσέλθουν από σήμερα Τετάρτη 27/12/2017 έως και Τετάρτη 31/01/2018, στο γραφείο του Αντιδημάρχου Οικονομικών και Διοίκησης στον 1ο όροφο του Δημαρχείου προσκομίζοντας την Κάρτα Δωρεάν Στάθμευσης του έτους 2017.

Για την ανανέωση θα απαιτείται η επί τόπου συμπλήρωση Υπεύθυνης Δήλωσης με κείμενο που θα περιλαμβάνεται ήδη. Στα πλαίσια της προσπάθειας για την ταχύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων του Δήμου αλλά και για την περαιτέρω μείωση των εξόδων, η ανανέωση των Καρτών Δωρεάν Στάθμευσης θα γίνεται με τη χρήση ειδικής σήμανσης στις Κάρτες του 2017 μετά τη συμπλήρωση της Υπεύθυνης Δήλωσης και διασταύρωσης των αναφερομένων σε αυτήν στοιχείων».

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone