Με δωρεά του Ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος" η κατασκευή του Νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής

Η προετοιμασία για την έναρξη των εργασιών ανέγερσης του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής έχει ενταχθεί στην καθημερινότητα των αρμοδίων,

όπως και η συνεργασία μεταξύ του Ιδρύματος  «Σταύρος Νιάρχος» που κάνει τη δωρεά και της διοίκησης του «Σισμανόγλειου». Σύμφωνα με τον κ. Γιώργο Φιλιππίδη, διοικητή του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής, οι προσπάθειες αυτό το χρονικό διάστημα στοχεύουν στην άμεση έκδοση της άδειας δόμησης, ώστε να υλοποιηθεί το έργο. Από την πλευρά της διοίκησης έχουν δοθεί στοιχεία για τον ιατρο-τεχνολογικό εξοπλισμό που είναι σε άριστη κατάσταση και θα μπορέσει να μεταφερθεί στο νέο κτίριο. Από τον ξενοδοχειακό εξοπλισμό κάποια ελάχιστα θα μεταφερθούν στο νέο νοσοκομείο, όλα τα υπόλοιπα θα είναι δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».

Πέρα από το κτιριακό κομμάτι έχει δεσμευθεί το Ίδρυμα ότι θα καλύψει το νέο Νοσοκομείο και με σύγχρονο ξενοδοχειακό εξοπλισμό, ό,τι κι αν χρειαστεί. «Ευελπιστούμε ότι μέσα στο τρίμηνο του 2018 θα έχουμε γρήγορες εξελίξεις. Θα αρχίσει το κατασκευαστικό μέρος του έργο. Θα πιέσουμε ώστε να εκδοθεί το συντομότερο δυνατό η άδεια δόμησης, εφόσον υπάρχει και η θέληση από το δωρητή να ξεκινήσουμε άμεσα τις διεργασίες για την ανέγερση του Νοσοκομείου.» δηλώνει ο κ. Φιλιππίδης.

Πηγή: www.alexpoli.gr

 

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone