Έκθεση Ορθόδοξου χριστιανικού βιβλίου στην Αλεξανδρούπολη

Από την Παρασκευή 23 μέχρι την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως και οι Εκδόσεις «Εν Πλω» διοργανώνουν Έκθεση Ορθοδόξου Χριστιανικού Βιβλίου.

Η Έκθεση Βιβλίου θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως (δίπλα στον Άγιο Νικόλαο) και θα είναι ανοιχτή την μεν Παρασκευή, το απόγευμα από 6:00 - 9:00,το δε Σαββατοκύριακο από 10:00 - 2:00 το μεσημέρι και από 5:00 - 9:00 το βράδυ.

Είναι μια ευκαιρία να ενημερωθείτε οι χριστιανοί μας για καλές εποικοδομητικές εκδόσεις που ενισχύουν την πίστη μας και μας κάνουν γνωστό το περιεχόμενο της ορθοδόξου θεολογίας μας. Δυστυχώς, κυκλοφορούν πολλά βιβλία που γκρεμίζουν ψυχές και ταλαντεύουν συνειδήσεις, αποκρυφιστικά, σατανικά, ψευδοπροφητικά κ.α. Γι’ αυτό προτείνουμε καλά, χριστιανικά, έγκυρα και ψυχωφέλιμα βιβλία των Εκδόσεων «Εν πλω».

Από την Παρασκευή 23 μέχρι την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης η Έκθεση Ορθοδόξου Χριστιανικού Βιβλίου.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone