Δεν αποφυλακίζονται οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί με απόφαση του δικαστηρίου Αδριανούπολης

Να συνεχιστεί η προφυλάκιση του Αγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη, διέταξε σήμερα το δικαστήριο της Αδριανούπολης, όπως δημοσιεύει ως «έκτακτη επικαιρότητα» το site iefimerida.gr, επικαλούμενο τη μετάδοση της είδησης από τις τουρκικές εφημερίδες Sabah και Yeni Aki.

Tο νέο αίτημα αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη απορρίφθηκε και αυτή τη φορά, αφού θα παραμείνουν προφυλακισμένοι μέχρι να εξεταστούν όλα τα στοιχεία.

Στη Σύνοδο της Βάρνας ο Ταγίπ Ερντογάν δεν δεσμεύθηκε για την υπόθεση των 2 Ελλήνων στρατιωτικών και σήμερα το δικαστήριο της Αδριανούπολης απέρριψε το αίτημα της αποφυλάκισής τους.

Ο χρόνος παραμονής της προφυλάκισής των δύο ελλήνων δεν συγκεκριμενοποιήθηκε, για ακόμα μια φορά, με τον εισαγγελέα να δηλώνει ότι πρέπει πρώτα να εξεταστούν πρώτα «όλα τα στοιχεία».

Tην είδηση μετέδωσαν ως έκτακτη οι εφημερίδες Sabah και Yeni Akit.

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone