Ισχυρό μήνυμα για το Περιβάλλον θέλει να στείλει το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας

Για 2η συνεχή χρονιά ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας συμμετέχει στην μεγαλύτερη περιβαλλοντική δράση της χώρας Let΄s do it Greece

η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Απριλίου στις 11πμ στον χώρο πολιτισμού -Αναψυχής και Άθλησης «Πλατανότοπος Μαΐστρου» στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, στέλνοντας μηνύματα προς όλες τις ηλικίες για το περιβάλλον καθώς και μηνύματα ευαισθητοποίησης σε θέματα ανακύκλωσης.

Για πρώτη φορά στην δράση συμμετέχει και η ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης.
Μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο πρόεδρος του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας κ. Ιωάννης Ναιτίδης κάλεσε τους φορείς ,τους συλλόγους τα σωματεία και τους πολίτες να συμμετέχουν στην δράση συλλέγοντας ανακυκλώσιμες συσκευασίες υλικών (πλαστικά μπουκάλια και μεταλλικά κουτάκια αναψυκτικών) με στόχο στο τέλος να δημιουργηθεί ένα άγαλμα από ανακυκλώσιμα υλικά που θα κοσμεί τον χώρο του Μουσείου.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην οργάνωση της δράσης θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 17 Απριλίου στο Μουσείο Φ.Ι. στο 2551080204 η να στείλουν E-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Η συνάντηση συντονισμού ,ενημέρωσης και οργάνωσης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Απριλίου στις 7μμ στον χώρο του Μουσείου Φυσική Ιστορίας.

www.ert.gr

 

facebook

Main Office

  • Main Office

    Πραξιτέλους 4Α

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone

    25515  52849