H πολιτιστική κληρονομιά του Διδυμοτείχου στο κανάλι της Βουλής στην εκπομπή «Από τόπο σε τόπο»

Στο πλαίσιο των ενεργειών για την προβολή και ανάδειξη της ιστορικής και ακριτικής πόλης, ο Δήμος Διδυμοτείχου,

προσκάλεσε την εκπομπή «Από τόπο... σε τόπο» της Τηλεόραση της Βουλής των Ελλήνων με παρουσιαστή τον κ. Χρήστο Μυλωνά, Λαογράφο - Μουσικολόγο.
Θα προβληθεί η πολιτιστική κληρονομιά, η γεωστρατηγική θέση του Διδυμοτείχου, οι παραδόσεις, τα ήθη και έθιμα του τόπου.
Η εκπομπή θα βρεθεί το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 12:00 το μεσημέρι στο χώρο της εκκλησίας της Παναγίας Ελευθερώτριας στο Διδυμότειχο, παρουσιάζοντας τοπικούς παραδοσιακούς χορούς και γαστρονομικά εδέσματα.

Συμμετέχουν οι σύλλογοι του Διδυμοτείχου με τα χορευτικά τους τμήματα.

Ο Δήμος Διδυμοτείχου προσκαλεί όλο τον κόσμο να παρευρεθεί στην εκδήλωση. Στο τέλος οι παρευρισκόμενοι θα γευτούν τα τοπικά εδέσματα.

Η εκπομπή «Από τόπο... σε τόπο» αποτελεί ως γνωστόν την ευχάριστη έκπληξη της Ελληνικής Τηλεόρασης, αφού κάθε Κυριακή μεσημέρι (12.00-14.00) συγκεντρώνει υψηλότατα ποσοστά τηλεθέασης, καθιστώντας την πρώτη στις προτιμήσεις του κοινού σε Ελλάδα και σε Ομογένεια!

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone