Κλείνει το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Σαμοθράκη

Η αναστολή της λειτουργίας του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στη Σαμοθράκη αναμένεται να συζητηθεί στην

συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία έχει προγραμματισθεί για την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή  11/01, η Δημοτική Αρχή του νησιού πληροφορήθηκε ανεπίσημα χωρίς να υπάρχει κάποιο έγγραφο, από τη διεύθυνση του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας, ότι η λειτουργία του θα ανασταλλεί στις 25 Ιανουαρίου.

Η αναστολή λειτουργίας του συγκεκριμένου υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στο νησί θα δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στους κατοίκους,  οι οποίοι για να εξυπηρετηθούν,  έστω και  για την πιο απλή συναλλαγή, από την εν λόγω τράπεζα θα πρέπει να μεταβαίνουν στην Αλεξανδρούπολη.

«Είναι μια απαράδεκτη ενέργεια. Τι θα γίνει δηλαδή με όσους δεν έχουν πρόσβαση στις ηλεκτρονικές συναλλαγές; Έχουμε αντιδράσει και ως προς την περιφερειακή αλλά και την κεντρική διοίκηση και ότι περιθώριο υπάρχει εκ μέρους μας θα εξαντληθεί», επισημαίνει ο Δήμαρχος Θανάσης Βίτσας με επιστολή που απέστειλε στην Κεντρική Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας και το γραφείο του πρωθυπουργού.

 

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone