Ενέργειες του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατοίκων & Επαγγελματιών Θέρμων Σαμοθράκης

Με αφορμή όσων έχουν συμβεί στη Σαμοθράκη το τελευταίο χρονικό διάστημα αναφορικά με

τον πολυήμερο ακτοπλοϊκό αποκλεισμό του νησιού, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατοίκων και Επαγγελματιών Θέρμων Σαμοθράκης φαίνεται να προσπαθεί για την τόνωση του νησιού.

 

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου:

 

Ο πολιτιστικός σύλλογος κατοίκων και επαγγελματιών Θέρμων Σαμοθράκης, έπειτα από τον εν μέσω της καλοκαιρινής περιόδου, αντιλαμβανόμενος πως η τοπική κοινωνία, οι επαγγελματίες αλλά και οι κάτοικοι υπέστησαν ανυπολόγιστη ζημιά καθώς ο τουρισμός είναι ο βασικός τομέας της οικονομίας του νησιού, έχει την υποχρέωση να προβεί σε όλες τις έννομες ενέργειες σε συνεργασία με τους νομικούς του συμβούλους αλλά και σε ενέργειες, πολιτιστικού χαρακτήρα προσπαθώντας να τονώσει, έστω και στο ελάχιστο, την ήδη κατεστραμμένη τουριστική περίοδο.
Στα πλαίσια λοιπόν των παραπάνω καλούμε όλους τους επαγγελματίες αλλά και τους επισκέπτες που ταλαιπωρήθηκαν από την εν λόγο κατάσταση να μας ενημερώσουν γραπτώς στο email του συλλόγου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) για την κατάσταση που βίωσαν έτσι ώστε να έχουμε όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη άποψη για το μέγεθος του προβλήματος, το οποίο θα μας φανεί πολύ χρήσιμο για τις νομικές ενέργειες του συλλόγου που θα ακολουθήσουν.

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone