Τη ζωή βρέφους 18 ημερών έσωσαν οι γιατροί του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου το προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών παρέλαβε νεογνό σε προθανάτια κατάσταση

και μετά από συντονισμένη υπερπροσπάθεια κατάφεραν να το επαναφέρουν. Το βρέφος διαγνώστηκε με σοβαρή συγγενή καρδιοπάθεια και μεταφέρθηκε στο Ωνάσειο Καρδιοειρουργικό Κέντρο. Χειρουργήθηκε επιτυχώς και συνεχίζει να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

 

MediaGroup baner



Η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης συγχαίρει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Μ. Ε. Ν. Ν.

«Την 5/10/2019 παρέλαβαν νεογνό 18 ημερών σε προθανάτια κατάσταση αντέδρασαν άμεσα αποτελεσματικά κατορθώνοντας να το ανανήψουν μετά από συντονισμένη υπερπροσπάθεια, διέγνωσαν σοβαρή συγγενή καρδιοπάθεια και το διακόμισαν επειγόντως στο Ωνάσειο Καρδιοειρουργικό Κέντρο όπου και χειρουργήθηκε επιτυχώς και συνεχίζει να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Το προσωπικό της μονάδας απέδειξε για μια ακόμη φορά το άριστο επίπεδο εκπαίδευσης και τις ικανότητές του»

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone