Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του Εργαστήριου Μελέτης «Πολυκοινωνικού» στην Αλεξανδρούπολη

Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός, με την ευκαιρία έναρξης των μαθημάτων Δημοτικών Σχολείων του

Κοινωνικού Εργαστηρίου Μελέτης του «ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ» Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Η δομή αυτή λειτουργεί στον 1ο όροφο της Λέσχης Αξιωματικών Αλεξανδρούπολης, φέτος για όγδοη συνεχή χρονιά και υλοποιείται με την αρμονική συνεργασία του Δήμου Αλεξανδρούπολης του Παιδαγωγικού Τμήματος του Δ.Π.Θ. και των Ενόπλων Δυνάμεων.

 

 

MediaGroup baner

 

Είναι ένα πρόγραμμα όπου εκπαιδευτικοί και φοιτητές του «Παιδαγωγικού» της Αλεξανδρούπολης, καθημερινά βοηθούν παιδιά Δημοτικού Σχολείου, οικονομικά αδύναμων οικογενειών, στα μαθήματα της επόμενης ημέρας.

Στον αγιασμό παραβρέθηκαν εκτός από τα παιδιά, τους γονείς και τους φοιτητές Δ.Π.Θ., ο πρόεδρος του «ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ» κ. Ραπτόπουλος Νικόλαος, ο Γ.Γ. του Δήμου Αλεξανδρούπολης κ. Ιωάννης Μπόγδης, η αντιπρόεδρος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Δ.Π.Θ. κ. Σακκά Δέσποινα, ο Αντισυνταγματάρχης (ΤΘ) της ΧΙΙ Μεραρχίας κ. Γιαγλής Βασίλειος και οι υπεύθυνοι του προγράμματος του «ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ».

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone