«Μειώστε τις μετακινήσεις σας εκτός Σαμοθράκης και περιορίστε τις επαφές σας»

Και οι κάτοικοι της Σαμοθράκης παρακολουθούν με προβληματισμό τις εξελίξεις για τον κορωνοϊό και  εκφράζουν

τις ανησυχίες τους για το αν υπάρξει κρούσμα. Ο Δήμαρχος Σαμοθράκης με ανακοίνωσή του σήμερα, ζητά από όσους ταξιδεύουν προς το νησί να μένουν σε περιορισμό 14 ημερών, αλλά και προτείνει στους κατοίκους να αποφεύγουν τις μετακινήσεις και να περιορίζουν τις επαφές τους.

 

MediaGroup baner

Η ανακοίνωση του Δημάρχου Σαμοθράκης Ν. Γαλατούμου

«Απευθύνομαι στους ταξιδιώτες που έρχονται στο νησί μας από περιοχές εντός και εκτός της χώρας, όπου παρατηρήθηκαν κρούσματα του κορωνοϊού- COVIT -19, αλλά και από άλλες περιοχές που δεν έχουν καταγραφεί κρούσματα, θερμή παράκληση να επιδείξουν υπευθυνότητα και να  τηρήσουν αυστηρά τα ενδεδειγμένα  μέτρα,  κατ΄ οίκον  περιορισμού για 14 τουλάχιστον ημέρες και αποφυγή επαφής με τους οικείους τους.

Παρακαλώ τους κατοίκους να αποφεύγουν τις μετακινήσεις τους εκτός νησιού για όσο διάστημα βρίσκεται η χώρα μας σε αυτή την πρωτοφανή κατάσταση, να παραμείνουν στα σπίτια τους, να περιορίσουν τις επαφές τους στις απολύτως απαραίτητες.

 Η ανάγκη να προστατέψουμε τους δημότες μας, ιδιαίτερα αυτούς που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες είναι ευθύνη όλων μας.

Το γεγονός ότι οι ηλικιωμένοι αποτελούν την πλειοψηφία των κατοίκων του νησιού μας, καθιστά την ανάγκη αυστηρής τήρησης των μέτρων, ζήτημα ζωής και θανάτου και μόνο τρόπο αντίστασης στον αόρατο πόλεμο που έχουμε να αντιμετωπίσουμε».

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone