Δημιουργήθηκε ειδικός χώρος στο Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης για τον έλεγχο κρουσμάτων Covid-19

Σε εγκατάσταση του Isolation Box που παρέλαβε από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης προχώρησε χθες, 7/9/2020, ο Δήμος Σαμοθράκης

στο Αγροτικό Ιατρείο της Καμαριώτισσας ,προκειμένου να αντικαταστήσει την προσωρινή σκηνή που είχε στηθεί ως σημείο διαλογής για την εξέταση πιθανών κρουσμάτων COVID- 19.

MediaGroup baner

Στην σύσκεψη του Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου κατά την περίοδο έξαρσης του COVID-19 ,ο Δήμαρχος είχε προτείνει την τοποθέτηση μίας στρατιωτικής σκηνής ως λύση έκτακτης ανάγκης , και την τοποθέτηση ενός κοντέινερ ως μόνιμη λύση για αργότερα ως σημείο εισόδου και υποδοχής πιθανών κρουσμάτων.

Η εγκατάσταση του Iso Box ως αποτέλεσμα των ενεργειών του Δήμου Σαμοθράκης ,μας ικανοποιεί ιδιαίτερα και ευχαριστούμε για τη συνδρομή τους τόσο την ΠΑΜΘ και τον περιφερειάρχη κύριο Μέτιο,όσο και την 4η ΥΠΕ και τον διευθυντή της κύριο Τσαλικάκη ,καθώς και την υποδιευθύντρια κυρία Χατζοπούλου.

Επίσης έγιναν όλες οι απαραίτητες εργασίες, ούτως ώστε το ασθενοφόρο να μπορεί πλέον να πλησιάσει κοντά στο κέντρο υγείας για την μεταφορά των ασθενών και όχι περιμετρικά.

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone