Υπέρογκα τα χρέη προς το Δήμο Αλεξανδρούπολης

Στο ιλιγγιώδες ποσό των 8,6 εκατομμυρίων ευρώ ανέρχεται το χρέος των Δημοτών, προς το Δήμο Αλεξανδρούπολης, για το 2016.

Όπως εξηγεί ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου, Γιώργος Παντελίδης, το ποσό αυτό αφορά κυρίως, στο 2% επί των ακαθάριστων εσόδων των καταστημάτων, ύψους 1 εκατομμυρίου 163 χιλιάδων ευρώ, τα δικαιώματα της λαϊκής, 375 χιλιάδων ευρώ, και κυρίως, τα πρόστιμα του ΚΟΚ, ποσό που αγγίζει τα 2 εκατομμύρια 241 χιλιάδες ευρώ, και τα αυθαίρετα, 1 εκατομμύριο 446 χιλιάδες. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, έχει ακόμα λαμβάνειν, 559 χιλιάδες ευρώ, μισθώματα, μεταξύ άλλων από την ιχθυαγορά, η οποία έχει κατεδαφιστεί και πάψει να λειτουργεί, εδώ και χρόνια.
Η Δημοτική Αρχή κάνει ότι μπορεί προκειμένου να εισπράξει τα παραπάνω ποσά, στέλνοντας ειδοποιήσεις, στους οφειλέτες, επεσήμανε ο Γιώργος Παντελίδης, υπογραμμίζοντας, ότι υπάρχει και η δυνατότητα, ρυθμίσεων των οφειλών για ποσά άνων των 300 ευρώ, η οποία όμως πρέπει να γίνει στο Δήμο, και όχι στην Εφορία, όπως, λανθασμένα, πιστεύουν πολλοί Δημότες.

Πηγή: thrakinet.tv

facebook

Main Office

  • Main Office

    Πραξιτέλους 4Α

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone

    25515  52849