Δενδροφύτευση από το 4ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης

Το 4ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με το Δήμο Αλεξανδρούπολης θα προβεί στην υιοθεσία του χώρου πρασίνου στην «Παλιά Δεξαμενή»,

προβάλλοντας την ευαισθησία των παιδιών για το περιβάλλον. Συγκεκριμένα την Παρασκευή 17/03/2017 και ώρα 11:00 π.μ., με σεβασμό στη βιοποικιλότητα της περιοχής, θα πραγματοποιηθεί φύτευση 15 ελαιόδενδρων ποικιλίας «Μάκρης» στον χώρο της «Παλιάς Δεξαμενής» από τα παιδιά του 4ο Γυμνασίο. Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης με το συνεργείο πρασίνου συμμετέχει ενεργά στην παραπάνω προσπάθεια με τη διαμόρφωση του χώρου, την εγκατάσταση αρδευτικού συστήματος, το άνοιγμα των λάκκων φύτευσης και τη λίπανση των φυτών.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της προσπάθειας της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας – Ανακύκλωσης - Περιβάλλοντος και Πρασίνου, να προκαλέσει την κοινωνική αλληλεπίδραση και να αποκαταστήσει το «νόημα της γειτονιάς», καλώντας και άλλες κοινωνικές ομάδες να αφήσουν το «πράσινο» αποτύπωμα τους στην περιοχή τους.

facebook

Main Office

  • Main Office

    Πραξιτέλους 4Α

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone

    25515  52849