Έρχονται τα "Ιατρεία της Γειτονιάς" στην Αλεξανδρούπολη

Την δημιουργία, Τοπικών Μονάδων Υγείας στην Αλεξανδρούπολη, ανακοίνωσε ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου, Δημήτρης Αδαμίδης.

Στις Τοπικές Μονάδες Υγείας θα μπορεί να απευθύνεται ο κάθε πολίτης που μέχρι σήμερα χρειαζόταν να μεταβεί στο νοσοκομείο ακόμη και για μία συνταγογράφηση ή μία απλή ιατρική συμβουλή. Η τοπική Μονάδα Υγείας, θα έχει γενικούς γιατρούς, παιδιάτρους καθώς και νοσηλευτές. Με λίγα λόγια, θα είναι μια δομή την οποία θα μπορούσε κάποιος να ονομάσει, “ιατρείο της Γειτονιάς” , όπου ο πολίτης θα μπορεί να απευθύνεται για τις ανάγκες της πρωτοβάθμιας φροντίδας του
Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με το Δήμο της Αλεξανδρούπολης. Τώρα, αναφορικά με το που θα στεγαστούν οι Τοπικές αυτές Μονάδες Υγείας, υπάρχει η σκέψη της χρήσης του κτιρίου επί της οδού Βενιζέλου, όπου στεγαζότανε παλαιότερα, το Δημοτικό Ωδείο, επεσήμανε ο Δημήτρης Αδαμίδης.

Πηγή: thrakinet.tv

facebook

Main Office

  • Main Office

    Πραξιτέλους 4Α

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone

    25515  52849