Η απάντηση της Saos Ferries στις αιτιάσεις του Επιμελητηρίου Έβρου

Εμείς δημοσιεύουμε, ως οφείλουμε, το δελτίο τύπο με την ανακοίνωση από την πλευρά της Saos Ferries σχετικά με το θέμα που ενέσκηψε με τη ναυπήγηση του πλοίου από το Επιμελητήριο Έβρου και τη χορήγηση των αντιγράφων του προϋπολογισμού της πρότασης χρηματοδότησης.

Η ανακοίνωση της Saos. "Αναγκαζόμαστε, χωρίς να το θέλουμε, να επανέλθουμε στο ζήτημα της ναυπήγησης πλοίου από το  Επιμελητήριο Έβρου, για το οποίο μάλιστα είχε ζητήσει χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης ποσού 1.800.000,00 €. Ενώ από το 2013 είχαμε ζητήσει να μας δοθεί αντίγραφο του εν λόγω προϋπολογισμού, για να ερευνηθεί η ακρίβειά του, επιτέλους μετά από τρεισήμισι χρόνια, και αφού υποχρεώθηκε από σχετική εισαγγελική παραγγελία, το  Επιμελητήριο μας έδωσε αντίγραφο του φακέλου, από τον οποίο, όμως, ως δια μαγείας… λείπει ο προϋπολογισμός!

Με λύπη μας διαπιστώνουμε, για μια ακόμη φορά, ότι όχι μόνο επιβεβαιώνονται οι καταγγελίες μας, αλλά άγιες μέρες το Επιμελητήριο επέλεξε να παίξει τον παπά…

Εμείς θα επιμείνουμε στην ίδια πολιτική για το δημόσιο χρήμα: Όλα στη δημοσιότητα, όλα στο δημόσιο έλεγχο,  όλα στο φως!

Καλή Ανάσταση σε όλους".

facebook

Main Office

  • Main Office

    Πραξιτέλους 4Α

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone

    25515  52849