Ν. Γκότσης: Aναστολή των εφημεριών στα Πολυδύναμα Ιατρεία των Φερών

Για επικείμενη αναστολή των εφημεριών στα Πολυδύναμα Ιατρεία Φερών με αφορμή τη δημιουργία κλινικής covid-19 στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου, λόγω των

αυξημένων κρουσμάτων του ιού στην περιοχή, κάνει λόγο ο πρώην αντιδήμαρχος, Νικόλαος Γκότσης,  με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης.

Η ανάρτηση του κ. Γκότση:

«Μου λένε, ότι κάποιοι συζητούν την αναστολή των εφημεριών στα Πολυδύναμα Ιατρεία των Φερών , προκειμένου να δημιουργηθεί κλινική COVID 19 στο Νοσοκομείο του Διδυμοτείχου.

Αν αληθεύουν οι πληροφορίες, αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μένουμε με ένα γιατρό και μια νοσηλεύτρια, μόνο τις πρωινές ώρες και θα λειτουργούν τα Ιατρεία μας σαν ένα απλό αγροτικό Ιατρείο , καθώς όλο το υπόλοιπο Ιατρικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό θα μετακινηθεί στο Διδυμότειχο.

Επειδή κάποιοι δώσαμε μεγάλο αγώνα, τόσο για την ανέγερση του νέου κτηρίου , τον εξοπλισμό του, την δημιουργία οργανογράμματος με ειδικότητες ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και αναμέναμε και την λειτουργία του μικροβιολογικού εργαστηρίου δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψουμε την εφαρμογή τέτοιων πρόχειρων αποφάσεων από την 4η ΥΠΕ Μακεδονίας Θράκης.

Η υγεία των κατοίκων της Δημοτικής Ενότητας των Φερών δεν είναι υπό διαπραγμάτευση.

Καθολικά λέμε ναι στην δημιουργία κλινικής COVID 19 στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, αλλά με την πρόσληψη νέου προσωπικού και λέμε μην τολμήσετε να αγγίξετε τα Πολυιατρεία μας.

Αν έχει υπάρξει ενημέρωση της Δημοτικής Αρχής για την υπόθεση, οφείλει άμεσα με την μορφή του κατεπείγοντος να συγκαλέσει Δημοτικό Συμβούλιο».

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone