Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Κάλεσμα για συμμετοχή στη διαβούλευση αναθεώρησης της εμπορικής πολιτικής της Ε.Ε.

Η αναθεώρηση αυτή, αφορά στην εξαγωγική δραστηριότητα χιλιάδων ευρωπαϊκών ΜΜΕ, μεταξύ αυτών και των Ελληνικών.

H Ευρωπαϊκή Ένωση  αποτελεί μια ενιαία αγορά με 400 εκατομμύρια καταναλωτές. Οι  εμπορικές της  συμφωνίες με σχεδόν 80 χώρες, δημιουργούν προστιθέμενη αξία 2,3 τρις ευρώ και υποστηρίζουν 36 εκατομμύρια  θέσεις εργασίας εντός της  ΕΕ.

Οι εξαγωγές αποτελούν σημαντικότατο κομμάτι της ανάκαμψης  της Ελληνικής Οικονομίας. Θα συμβάλλουν καταλυτικά στην  ταχεία και βιώσιμη κοινωνικοοικονομική ανάκαμψη όπως και στην  ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας στη μετά COVID-19 εποχή.

Η διαβούλευση για την αναθεώρηση της εμπορικής πολιτικής της ΕΕ είναι σε εξέλιξη και δίνει την ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο να καταθέσει  τις απόψεις του μέχρι τις 15 Νοεμβρίου του 2020.

Είναι πολύ σημαντικό να μιλήσεις για τις ανάγκες σου, να καταθέσεις απόψεις και προτάσεις για να συμβάλεις και εσύ στη διασφάλιση και ανάπτυξη της εξαγωγικής σου δραστηριότητας. Γίνε  μέρος αυτού του σημαντικού διαλόγου με τα αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα.

Η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ως Αντιπρόεδρος της  Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, σας ενημερώνει για τις θέσεις του ΕΛΚ και σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη διαβούλευση.

Δείτε το βίντεο

Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ  

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone