Οι χριστουγεννιάτικες ιστορίες στον Έβρο του Γιάννη Στάνκογλου

Οι ιστορίες μας είναι οι αναμνήσεις μας. Αν όμως οι αναμνήσεις υπάρχουν μέσα μας, καμία ιστορία δεν μπορεί να υπάρξει αν δεν την μοιραστούμε.

Αυτή τη χαρά, τη χαρά της μοιρασιάς, προσφέρει ο Γιάννης Στάνκογλου, αγαπημένος ηθοποιός, στη συνάντησή του με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Ο ηθοποιός μίλησε για την καινούργια σειρά του MEGA «Σχεδόν Ενήλικες», η οποία θα προβάλλεται από το 2021 στο «Μεγάλο Κανάλι».

«Όταν προσπαθείς να παραμείνεις σχεδόν ενήλικας, σου δίνει λίγο ζωντάνια», λέει ο Γιάννης Στάνκογλου.

Σχετικά με τα Χριστούγεννα και τις ιστορίες που κουβαλάει, ο ηθοποιός έχει συνδέσει τις γιορτές με το Θούριο, το χωριό του στο βόρειο τμήμα του Έβρου, ανάμεσα στην Ορεστιάδα και το Διδυμότειχο.

«Εκεί έχω μνήμες πάρα πολλές από τα παιδικά μου χρόνια», λέει ο ηθοποιός, αναφερόμενος στα Χριστούγεννα που περνούσε με τους φίλους του.

Ο Γιάννης Στάνκογλου εξιστόρησε μια ιστορία στην οποία αυτός με τους φίλους του έφτιαχναν καλάμια ψαρέματος και εξοπλισμένοι με όλα τα απαραίτητα σύνεργα, ψάρευαν στον ποταμό Έβρο.

«Κάποια στιγμή, καθώς πήραμε τα ποδήλατα να γυρίσουμε πίσω με τις σακούλες μας γεμάτες ψάρια, πιάνει ένα μπουρίνι τρομερό».

Αποτέλεσμα, να κολλήσουν στην καταιγίδα και όλο το χωριό να τους ψάχνει αφού είχαν φύγει από νωρίς το πρωί.

Η περιπέτειά τους είχε αίσιο τέλος, με τον Γιάννη να την γλυτώνει με ένα κατσάδιασμα από τη γιαγιά του.

Χριστουγεννιάτικες ιστορίες τον συνοδεύουν ωστόσο και από τη γειτονιά του στην Αθήνα, τον Περισσό, εκεί που μεγάλωσε, με την αγαπημένη συνήθεια των παιδιών, τα κάλαντα, όχι σε σπίτια αυτήν τη φορά, αλλά στον ηλεκτρικό.

Όσον αφορά τον απολογισμό του 2020, ο ηθοποιός είπε ότι θα είναι μια χρονιά που δε θα ξεχάσουμε ποτέ, ενώ ελπίζει ότι το 2021 θα είναι καλύτερο.

megatv.com

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone