Niki Rent: Εμείς βάζουμε το όχημα, εσείς βάλτε τα χιλιόμετρα και τη διάθεση!

Η Niki Rent είναι μια νέα επιχείρηση που λειτουργεί εδώ και δυο χρόνια στην Αλεξανδρούπολη και δραστηριοποιείται

στο χώρο ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων και μοτοσικλετών. Επίσης, διαθέτει κατάστημα και στην Καμαριώτισσα της Σαμοθράκης.

Αποτελεί τον πιο εύκολο και οικονομικό τρόπο για να εξερευνήσετε την πόλη της Αλεξανδρούπολης, το νησί της Σαμοθράκης και όλη την Ελλάδα. Έχετε τη δυνατότητα να νοικιάσετε το αυτοκίνητο, τη μοτοσικλέτα ή το μοτοποδήλατο της αρεσκείας που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Είτε οι λόγοι είναι επαγγελματικοί, είτε αποφασίσατε να πραγματοποιήσατε τις διακοπές σας, το έμπειρο προσωπικό της Niki Rent θα ανταποκριθεί σε αυτό που επιθυμείτε. Σας παρέχει τις καλύτερες προσφορές και θα παραδώσει το όχημα σας στο σημείο που σας εξυπηρετεί κατόπιν συνεννόησης.

Με την ενοικίαση του οχήματος σας θα έχετε τη δυνατότητα να περιηγηθείτε εύκολα και άνετα μέσα στην πόλη της Αλεξανδρούπολης αλλά και στις όμορφες παραλίες που βρίσκονται λίγα χιλιόμετρα πιο έξω από το κέντρο. Επίσης, θα έχετε και τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μικρές αποδράσεις σε όλο το νομό Έβρου για να δείτε περισσότερα μέρη.

Αλλά και για την επίσκεψή σας στη Σαμοθράκη ένα μεταφορικό μέσο είναι απαραίτητο προκειμένου να γυρίσετε όλο το νησί και να ανακαλύψετε τις ομορφιές του.

Η Niki Rent διαθέτει ένα στόλο καινούριων οχημάτων από διάφορα μοντέλα σε άριστη κατάσταση. Η ευρεία ποικιλία από τα νέα και ασφαλή αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες και μοτοποδήλατα σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε όποιο μέσο σας βολεύει για την μετακίνησή σας.

Απώτερος στόχος της επιχείρησης είναι να προσφέρει διαρκώς στους πελάτες υπηρεσίες που να συνοδεύονται από ασφάλεια, αξιοπιστία και υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

www.nikirent.com

Τηλέφωνο: 25511 10443  / Κινητό: 6948 939192

Διεύθυνση Αλεξανδρούπολη

Λεωφόρος Δημοκρατίας 76, Τ.Κ.: 68132

Διεύθυνση Σαμοθράκη

Λιμένας Καμαριώτισσα, Τ.Κ.: 68100

Instagram / Facebook

mikia

mikib

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone