Μεσιτικό γραφείο ΚΟΥΚΟΥΖΙΚΑ: H κορυφαία επιλογή για την αξιοποίηση του ακινήτου σας

Από την Τζένη Φράγκου

Η οικογενειακή επιχείρηση Κουκουζίκα δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο της κτηματαγοράς, στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Έβρου.


Η υπευθυνότητα, η εμπειρία και η εξειδικευμένη γνώση στην ανάδειξη των ακινήτων, την καθιστούν την κορυφαία επιλογή για εσάς που αναζητάτε κατοικία, επαγγελματική στέγη ή επιθυμείτε να αξιοποιήσετε το ακίνητο σας.
Χρησιμοποιεί στο έπακρο τις νέες τεχνολογίες και προβάλλει το ακίνητο σας με μοναδικό τρόπο!

koukouzika1
Παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες όπως: πωλήσεις και ενοικιάσεις κατοικιών, επαγγελματικών ακινήτων, οικοπέδων, αγροτεμαχίων κ.ά., επίσημες εκτιμήσεις, νομική και χρηματοδοτική υποστήριξη καθώς και διαχείριση ακινήτων.

koukouzika2
Στόχος της είναι η δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης ανάμεσα στο γραφείο της και τους πελάτες της.

 

Σίμος Κουκουζίκας / Υπεύθυνος του μεσιτικού γραφείου ΚΟΥΚΟΥΖΙΚΑ

Πως προέκυψε Σίμο, η σχέση σου με το real estate;
Η σχέση μου με το real estate ήρθε ως φυσικό επακόλουθο. Οι γονείς μου ασχολούνται 20 χρόνια με την αγορά των ακινήτων, οπότε και κατάφεραν να μεταλαμπαδεύσουν τόσο σε εμένα όσο και στην αδερφή μου τις αξίες και την αγάπη τους για τον χώρο των ακινήτων.

Ποιο θεωρείς Σίμο ότι είναι το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του γραφείου;
Πιστεύω ότι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του γραφείου, που μας κάνει ανταγωνιστικούς, είναι ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζουμε τους πελάτες μας. Η σχέση μας βασίζεται πάνω από όλα στην ειλικρίνεια και την εχεμύθεια και αυτό εκτιμάται από τον κόσμο.


Ποια είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για σένα;
Θεωρώ ότι η απόκτηση ενός σπιτιού για εμάς τους Έλληνες είναι ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα μας. Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα να γίνει αυτό μέσα από το γραφείο μου. Χαίρομαι πραγματικά όταν συμβάλλω στο να αποκτήσει κάποιος άνθρωπος το σπίτι των ονείρων του. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη, οπότε επικεντρώνομαι στο να δημιουργώ σχέσεις που βασίζονται στην ειλικρίνεια.


Πως κινείται η κτηματαγορά στην Αλεξανδρούπολη. Ποιες οι επιπτώσεις του covid-19;
Η αλήθεια είναι ότι οι ανάγκες του κόσμου δεν σταματάνε λόγω κορωνοϊού. Όμως πλέον έχει αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζουμε την κάθε περίπτωση.
Έχουμε προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα που έφερε η πανδημία, τόσο στο κομμάτι που αφορά την υπηρεσία που παρέχουμε ως επαγγελματίες όσο και στον τρόπο που εξυπηρετούμε τους πελάτες μας.

koukouzikaefi

Έφη Κουκουζίκα / Ιδρύτρια του μεσιτικού γραφείου ΚΟΥΚΟΥΖΙΚΑ

Έχετε καθιερωθεί στο χώρο της κτηματαγοράς κα Έφη. Που το αποδίδεται αυτό;
Το πιο σημαντικό για μένα, είναι η σχέση που έχω αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια με τους πελάτες μας. Για εμάς, στο επίκεντρο είναι ο άνθρωπος. Δείχνουμε ευαισθησία πάνω απ’ όλα στον άνθρωπο και έχουμε εκπαιδευτεί, θα έλεγα μετά από τόσα χρόνια, στο να κατανοούμε απόλυτα τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη πριν του προτείνουμε αυτό που τον ικανοποιεί / εξυπηρετεί.


Για ποιο λόγο να επιλέξει κάποιος το γραφείο σας;
Όλα αυτά τα χρόνια ο κόσμος μας εμπιστεύεται για τον επαγγελματισμό, την υπευθυνότητα, την αξιοπιστία και την εμπειρία μας στο χώρο. Προβάλλουμε τα ακίνητα με μοναδικό τρόπο και παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Έχουμε οικοδομήσει μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας και ένα πολύ μεγάλο ποσοστό πελατών μας προέρχονται από συστάσεις ανθρώπων που έχουν συνεργαστεί μαζί μας και έμειναν καθόλα ικανοποιημένοι. Επιτυγχάνουμε τα καλύτερα αποτελέσματα τόσο για τον ιδιοκτήτη όσο και για τον αγοραστή – ενοικιαστή.

 tzenifragkou

Τζένη Φράγκου / Υπεύθυνη επικοινωνίας του μεσιτικού γραφείου ΚΟΥΚΟΥΖΙΚΑ

Το μεσιτικό γραφείο Κουκουζίκα πρωτοπορεί στον χώρο του real estate.
Προσωπικά, με κέρδισε η φιλοσοφία που διέπει την ομάδα του γραφείου, ο επαγγελματισμός, η εξειδικευμένη γνώση και ο τρόπος προσέγγισης των πελατών.
Ως υπεύθυνη επικοινωνίας και μάρκετινγκ του γραφείου, η κύρια αρμοδιότητα μου είναι να προβάλλω αυτά ακριβώς τα στοιχεία που συμβάλλουν καταλυτικά στη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες!

efi-mesitiko.gr

Λ. Δημοκρατίας 221 / Αλεξανδρούπολη
Τηλ.: 25510 89917 & 6974023356
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Fb: Efi Koukouzika Real Estate / Instagram: efi_mesitiko

 

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone