Φιλανθρωπική εκδήλωση στην Αλεξανδρούπολη με θέμα την αγάπη και τον έρωτα

Το Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής «Εμμέλεια» της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως, οργανώνει φιλανθρωπική

Εκδήλωση με θέμα την «Αγάπη και τον Έρωτα» στις 10 Νοεμβρίου και ώρα 19.30 στο Πνευματικό Κέντρο Αλεξανδρούπολης.

MediaGroup baner

Η εκδήλωση θα είναι χωρισμένη σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης θα αποτελείται από την ομιλία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Ανθίμου και άλλων συνομιλητών γύρω από τη θεματολογία της Αγάπης, ενώ στο δεύτερο μέρος, το Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής «Εμμέλεια» θα παρουσιάσει ένα μουσικό αφιέρωμα με τραγούδια «της αγάπης και του έρωτα» με αγαπημένα παραδοσιακά τραγούδια και σκοπούς από την Ελλάδα, αλλά και όχι μόνο.

Το Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής «Εμμέλεια» αποτελείται από τους:

Αγγελοπούλου Νίκη - Τραγούδι
Γιαννάκη Κατερίνα – Σαντούρι, Τραγούδι
Δαγκάλης Ιωάννης – Ούτι
Ευφραιμίδης Αλέξανδρος – Λαούτο, Κιθάρα, Τραγούδι
Ευφραιμίδης Νικόλαος – Κλαρίνο, Ενορχήστρωση
Ευφραιμίδης Φίλιππος – Βιολί
Ζαφειρέλης Γεώργιος - Καβάλι
Ζαφειρέλης Χριστόδουλος – Ακορντεόν
Ζυγκερίδης Δημήτριος – Μαντολίνο
Κεσκίνης Νικόλαος - Τραγούδι
Κόκκορη Ιουλία - Τραγούδι
Μπογιατζή Κατερίνα - Μπουζούκι
Σαϊρης Χρυσοβαλάντης – Παραδοσιακά Κρουστά
Σιούλα Μαρκέλλα - Τραγούδι
Τογγιαλίδης Σπυρίδων – Τρομπέτα
Φανιουδάκη Ελένη - Τραγούδι
Χαρισίδου Χριστίνα - Τραγούδι

 

Λίγα λόγια για το Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής «Εμμέλεια»

Το ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ δημιουργήθηκε με την ευχή και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως στα πλαίσια του Εργαστηρίου Λόγου και Τέχνης της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως, με πρωτοβουλία του υπευθύνου του πατρός Δημητρίου Κεσκίνη και νέων, κυρίως, μουσικών της περιφέρειας της Μητροπόλεώς μας, που έχουν σκοπό να προσφέρουν εθελοντικά στη διάσωση και διάδοση της Ελληνικής Παραδοσιακής Μουσικής.
Η σελίδα αυτή δημιουργήθηκε για τους φίλους του μουσικού παραδοσιακού συνόλου και έχει σκοπό την προώθηση και προβολή των πολιτιστικών εκδηλώσεων και δράσεων του εν λόγω μουσικού σχήματος.
Το σύνολο παραδοσιακής μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως είναι πάντα ανοιχτό στους παραδοσιακούς οργανοπαίκτες που μπορούν και επιθυμούν να συμμετέχουν ανιδιοτελώς στη προσπάθεια αυτή.
Φέτος διανύουμε αισίως τον 3ο χρόνο λειτουργίας μας (2016-2019) μετρώντας μέχρι στιγμής 17 συναυλίες στην περιοχή της Θράκης και της Θεσσαλονίκης με θεματικές όπως Αλησμόνητες Πατρίδες, Βαλκάνια και Μεσόγειος, Η θράκη μας η Όμορφη, Κάλαντα Δωδεκαημέρου, Μάνα και Μαγιάτικο Λουλούδι, Μουσικό Ταξίδι στην Ελλάδα, 25η Μαρτίου, τραγούδια της Παναγίας και άλλα. . Τέλος έχουμε εκδώσει ένα CD με τίτλο "Και εδώ ακούω Ελλάδα" (Φεβρουάριος,2018) που περιέχει τραγούδια και οργανικούς σκοπούς από τις Αλησμόνητες Πατρίδες του Ελληνισμού.

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone