Οι εκδηλώσεις στον Έβρο έως την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου

Δείτε τις εκδηλώσεις στον Έβρο έως την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 σε Αλεξανδρούπολη, Βύσσα,

Διδυμότειχο, Δίκαια, Πέπλος και Πεύκα.

 MediaGroup baner

ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΕΒΡΟΥ
Ένα μυστηριακό έθιμο, ένα ξεχωριστό γλέντι που μόνο εδώ στα Δίκαια γίνεται με αυτόν τον μοναδικό τρόπο, σε αυτήν την πανέμορφη τοποθεσία. Παρασκευή 31 Ιανουαρίου και Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα Δίκαια Τριγώνου Ορεστιάδας.

 
trifdikai
 

Ετήσιος ΧΟΡΟΣ του Συλλόγου ΚΡΗΤΩΝ Έβρου "Ο Μίνωας"
Με χαρά σας προσκαλούμε και φέτος στον ετήσιο χορό του συλλόγου, το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 και από ώρα 21:30 στο κέντρο 'Μέγαρον' (Αρίστηνο).
Θα μας κρατήσει συντροφιά το συγκρότημα του Γιώργου Αλεξαντωνάκη!
Όλα τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου θα παρουσιάσουν χορούς από την Κρήτη.
Οι τιμές των εισιτηρίων ανέρχονται σε 25€ (κανονικό) και 20€ (φοιτητικό) και περιλαμβάνει μερίδα χοιρινό, άφθονο γαμοπίλαφο με γίδα, σαλάτες και απεριόριστο ποτό!

minoa xor

 

Αρχείο Μουσικολαογραφικής Παράδοσης "Χρόνης Αηδονίδης"

Σε παραδοσιακό γλέντι συνοδευόμενο με κοπή βασιλόπιτας, πλήρες γεύμα, ποτό και πολύ ταργούδι και χορό, μας καλεί όλους - μέλη και φίλους - το Αρχείο Μουσικολαογραφικής Παράδοσης "Χρόνης Αηδονίδης"!
Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 και από ώρα 9 μμ στην Αλεξανδρούπολη (Theatro, πάρκο Αλτιναλμάζη)
Ενηλίκων: 14€
Παιδικό: 10€

aidon xor

 

Πολιτιστικός Σύλλογος Φερών "Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ"

Στην εκδήλωση της Κοπής της Βασιλόπιτας του, μας προσκαλεί όλους -μέλη & φίλους- ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φερών "Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ", το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 και από ώρα 6:30 μ.μ. στο αμφιθέατρο Φερών.

agsof xor

 

ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ

Οι ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ μας προσκαλούν στην ΚΟΠΗ της Πρωτοχρονιάτικης ΠΙΤΑΣ του συλλόγου, όπου θα πραγματοποιηθεί και η εκδήλωση με ομιλητή τον χοροδιδάσκαλο και λαογράφο κ. Δημήτρη Βραχιόλογλου, με θέμα: «ΤΟ ΚΟΥΡΜΠΑΝΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ (ΘΥΣΙΑ-ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ-ΤΥΠΟΛΟΓΙΑ)».
Η αισιόδοξη άποψη της συνέχισης του Εθίμου ως έκφραση της έντονης θρησκευτικότητας των κατοίκων του.
Ξενοδοχείο ΠΛΩΤΙΝΗ
Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 18:00
Τιμή συμμετοχής: 5 €
(περιλαμβάνει: ρόφημα ή αναψυκτικό)

kastrop xor

 

Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Βύσσας "Στέφανος Καραθεοδωρής"

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Βύσσας "Στέφανος Καραθεοδωρής" μας καλεί στην ετήσια κοπή Βασιλόπιτας το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 19:00 στην αίθουσα "Μιχάλης Κεσογλίδης" του Πνευματικού Κέντρου Νέας Βύσσας.
Στην κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου, θα μας τιμήσει με την παρουσία της η κα Γιαννακίδου Αγγέλα, Πρόεδρος και Διευθύντρια του Εθνολογικού Μουσείου Θράκης, την οποία θα βραβεύσουμε για την τεράστια προσφορα της στην κοινωνική, πολιτιστική και πνευματική ζωή της Θράκης.
Ακόμη, θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους μέλη της οικογένειας Καραθεοδωρή.
Επίσης θα βραβεύσουμε και την παραδοσιακή χορωδία του συλλόγου για την πολυετή προσφορά της στο σύλλογο και στα δρώμενα της περιοχής.

karath xor

 

 Πολιτιστικός Σύλλογος ΕΥ ΖΗΝ

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου ΕΥ ΖΗΝ και είμαστε όλοι καλεσμένοι, την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020 και από ώρα 9 μμ στην Αλεξανδρούπολη (bar Cohen).

euxin xor

Πολιτιστικός Σύλλογος Αλεξ/πολης "Ritmo De Arte"

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλεξ/πολης "Ritmo De Arte" μας προσκαλεί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας, την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020 και από ώρα 22:00 στον πρώτο όροφο του Κυβερνείου, με πολύ χορό και τις δικές σας μουσικές επιλογές με τον Πέτρο από νωρίς και μετά τις 00:00 το καθιερωμένο εβδομαδιαίο Salsa Party.

ritmo xor

 

Πολιτιστικός Σύλλογος Πεύκων ''ΟΙ ΡΙΖΕΣ''

Το διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Πεύκων ''ΟΙ ΡΙΖΕΣ'' μας προσκαλεί όλους να τιμήσουμε με την παρουσία μας, την κοπή της Βασιλόπιτας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11 π.μ. στον χώρο του συλλόγου, στα Πεύκα Αλεξανδρούπολης.

rix xor

Πολιτιστικός Σύλλογος Πέπλου και Σύλλογος Γυναικών Πέπλου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πέπλου και ο Σύλλογος Γυναικών Πέπλου, μας καλούν όλους στην κοπή πίτας τους. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του αμφιθέατρου της Κοινότητας Πέπλου, στις 2 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 18:00.
Είστε καλεσμένοι όλα τα μέλη και τα τμήματα του συλλόγου, καθώς και οι αγαπητοί φίλοι των δυο διοργανωτών συλλόγων.

pepl xor

 

 

 

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone