Έβρος: 11ος Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός 2020

Το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, την Κυριακή 1 Νοεμβρίου

2020 διοργανώνει μια εκδήλωση - γιορτή για το μητρικό θηλασμό, τον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό.

MediaGroup baner


Από τo 1992 καθιερώνεται διεθνώς ο εορτασμός της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού από την WABA (Παγκόσμια συμμαχία για την προώθηση του θηλασμού), τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και τη UNICEF, στις 1 - 7 Αυγούστου.


Σε αυτή τη γιορτή συμμετέχουμε για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά, μητέρες από διάφορες πόλεις της Ελλάδας, μέλη των ομάδων του Δικτύου μας, με σκοπό την προώθηση, υποστήριξη, ενημέρωση, ενθάρρυνση και ανταλλαγή πληροφοριών, σχετικά με το μητρικό θηλασμό.


Σας περιμένουμε λοιπόν και φέτος, μια διαφορετική χρονιά απο όλες τις άλλες σε ενα διαδυκτιακό ραντεβού!


Μητέρες θηλάζουσες, μητέρες to be, με κοιλίτσες ή με σκέψη για κοιλίτσες, μητέρες πρώην θηλάζουσες, σύζυγοι και λοιποί φίλοι και συγγενείς, ελάτε να γνωριστούμε και να μιλήσουμε!


Μείνετε συντονισμένοι και σύντομα θα ανακοινώσουμε το μέσο με το οποίο θα γίνει η διαδυκτιακή μας γιορτή!

Φόρμα εγγραφής για τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση της ομάδας "Εβρος: Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας", στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού.
https://docs.google.com/.../1FAIpQLSdVYJB84RV2Hr.../viewform

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone