Πέτροβιτς: "Με το ποσό των 100.000.000€ ενισχύεται ο Έβρος"

Με το ποσό περίπου των 100 εκ ευρώ ενισχύεται ο νομός Έβρου προκειμένου να γίνουν έργα

που αφορούν τις υποδομές, την αντιπλημμυρική θωράκιση, το οδικό και αρδευτικό δίκτυο ,έργα εκσυγχρονισμού στο λιμάνι την κατασκευή νέου Τελωνιακού σταθμού στους Κήπους καθώς και έργα αποκατάστασης στη Σαμοθράκη, έργα τα οποία θα πρέπει να εκτελεσθούν μέσα σε βάθος 5ετιας , σύμφωνα με δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς .
Κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο 6ο περιφερειακό Συνέδριο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης ο κ. Πέτροβιτς δήλωσε ικανοποιημένος τονίζοντας :«δώσαμε μια μάχη και σε αυτήν συμπεριλαμβάνεται η πρόταση μας για την θέσπιση ειδικού προγράμματος μόνο για τον νομό Έβρου σε σχέση με άλλες Περιφερειακές Ενότητες της χώρας.»
Όπως είπε ο κ.
Πέτροβιτς στις επόμενες συναντήσεις που θα έχουμε με τους υπουργούς θα οριστικοποιήσουμε κάποια ζητήματα που έχουμε σε εκκρεμότητα ώστε να δώσουμε μια άλλη κατεύθυνση σε αυτήν την περιοχή.

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone