Διαβούλευση τοπικών φορέων με θέμα τον Τουρισμό στην Αλεξανδρούπολη

Με πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη τουρισμού Κώστα Αντωνιάδη στο τέλος του μήνα πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Καβάλα και την Αλεξανδρούπολη ειδική διαδικασία – διαβούλευση

με θέμα την τουριστική προβολή. Ο Κώστας Αντωνιάδης, σε συνεννόηση με τον περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, έχει αποφασίσει η πρώτη φάση της διαβούλευσης να πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη στις 23 Νοεμβρίου και θα αφορά στις περιφερειακές ενότητες Έβρου και Ροδόπης. Η δεύτερη φάση της διαβούλευσης θα πραγματοποιηθεί στην Καβάλα στις 30 Νοεμβρίου και θα αφορά στις περιφερειακές ενότητες Δράμας – Καβάλας – Ξάνθης.

Στις δύο συσκέψεις θα προσκληθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς στον τουρισμό και στην προβολή, όπως επίσης και οι βουλευτές κάθε περιφερειακής ενότητας, τα επιμελητήρια, οι εμπορικοί σύλλογοι, οι ξενοδόχοι, οι επαγγελματίες.

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone