Ανοδική πορεία των εσόδων για τον Ο.Λ. Αλεξανδρούπολης

Την σταθερή θετική πορεία του οργανισμού λιμένος Αλεξανδρούπολης τα τελευταία έτη,

δείχνουν τα πρώτα στοιχεία του οικονομικού αποτελέσματος του ΟΛΑ μετά και τον προσωρινό-προληπτικό έλεγχο των εκλεγμένων ορκωτών ελεγκτών για την χρήση 2017.

Συγκεκριμένα, τα έσοδα της χρήσης αυξήθηκαν κατά 7,96% με ταυτόχρονη αύξηση των δαπανών κατά 14,38%. Η αύξηση των εσόδων και η βελτίωση του δείκτη ταμειακής ρευστότητας την τελευταία κυρίως διετία έδωσε στον οργανισμό την ευκαιρία να πραγματοποιήσει μία σειρά από βελτιώσεις και συντηρήσεις των λιμενικών του εγκαταστάσεων προς όφελος όλων των χρηστών .Σύμφωνα με την Διοίκηση η πολιτική που ακολουθείται είναι μεν συντηρητική ως προς τις δαπάνες ανεξάρτητα από τις πραγματικές ανάγκες που προκύπτουν προκειμένου να συντηρηθεί ο θετικός δείκτης ταμειακών ροών που εξασφαλίζει μεσοπρόθεσμα την βιωσιμότητα του οργανισμού αλλά ταυτόχρονα και χρησιμοποιώντας χρηματοδοτικά εργαλεία όπως το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ή άλλα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα της ΕΕ, έχει καταφέρει να προχωρήσει σε μια σειρά επενδυτικών κινήσεων αγοράς και βελτίωσης πάγιων στοιχείων που θα εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις όποιες ανάγκες προκύψουν.

Πηγή: www.ert.gr

 

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone