Επίσημο εκλογικό κέντρο για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της Ρωσίας στην Αλεξανδρούπολη

Το πολιτιστικό κέντρο «Ρώσικο Σπίτι» σας ενηµερώνει ότι στις 18 Μαρτίου 2018, ηµέρα των εκλογών στη Ρωσία για ανάδειξη Προέδρου της Ρωσικής Οµοσπονδίας, θα λειτουργήσει για πρώτη φορά επίσηµο εκλογικό κέντρο στην Αλεξανδρούπολη, στο κτίριο του Δήµου Αλεξανδρουπόλης στη Λεωφόρο Δηµοκρατίας 306.

Η ψηφοφορία θα πραγµατοποιηθεί µεταξύ 08.00 και 20.00 ώρες. Όλοι οι υπήκοοι της Ρωσικής Οµοσπονδίας που διαµένουν µόνιµα ή προσωρινά στην Ελλάδα και έχουν συµπληρώσει την ηλικία των 18 ετών την ηµέρα της ψηφοφορίας προσκαλούνται να προσέλθουν για να ψηφίσουν. Για τη συµµετοχή είναι απαραίτητη η επίδειξη διαβατηρίου εσωτερικού ή εξωτερικού που είναι σε ισχύ.
Το Γενικό Προξενείο Θεσσαλονίκης, παράλληλα µε τις εκλογές, θα εξυπηρετήσει τους συνταξιούχους για την έκδοση των απαραίτητων πιστοποιητικών και θα διανείµει διαβατήρια σε ισχύ.

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone