Σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό για την Ε.Β.Ζ

Σε υψηλότατο επίπεδο θα είναι και η δεύτερη σύσκεψη για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τρίτης (20/03) στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα συναντηθεί εκ νέου με τους συναρμόδιους υπουργούς, τέσσερις ημέρες μετά την πρώτη σύσκεψη που έγινε την περασμένη Παρασκευή για το ίδιο θέμα, προκειμένου να αξιολογηθούν τα δεδομένα και να ληφθούν αποφάσεις, “αποκλειστικά προς την κατεύθυνση διατήρησης της Βιομηχανίας και των εργοστασίων της αλλά και του παραγωγικού χαρακτήρα της”, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.
Πρώτης προτεραιτότητας χαρακτηρίζεται το ζήτημα της άμεσης εξόφλησης των παραγωγών. Στη σύσκεψη θα εξεταστούν ξανά οι προτάσεις συνεργασίας που υπάρχουν από ενδιαφερόμενους στρατηγικούς επενδυτές, καθώς η επίτευξη μίας συμφωνίας θα αποκαθιστούσε τη ρευστότητα της εταιρείας, η οποία είναι αναγκαία για τη διασφάλιση της βιωσιμότητάς της.
“Γίνεται κάθε προσπάθεια για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης με στόχο να παραμείνει πυλώνας για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας”, διαμηνύουν κύκλοι της κυβέρνησης εν όψει και της αυριανής σύσκεψης.

Πηγή: www.ert.gr

 

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone