Θετική η Γκαρά για Περιφερειακό Συμβούλιο σχετικά με τα αγροτικά ζητήματα

Τη θετική της πρόθεση να συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, που θα εξετάσει τα αγροτικά ζητήματα, ανέφερε η βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσα Γκαρά,

μιλώντας σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της Αλεξανδρούπολης.

Να θυμίσουμε ότι την περασμένη Παρασκευή 10/02 οι αγρότες της ΑΜ-Θ «πολιόρκησαν» την παλιά νομαρχία της Ροδόπης, όπου συνεδρίαζε το Περιφερειακό Συμβούλιο και μία αντιπροσωπεία τους υπέβαλε ψήφισμα διαμαρτυρίας στο Σώμα και ζήτησε την διεξαγωγή ειδικής συνεδρίασης αποκλειστικά για τα ζητήματα των αγροτών.

Το Σώμα έκανε δεκτή την πρόταση των αγροτών, η οποία όμως περιλαμβάνει πρόσκληση συμμετοχής και στους βουλευτές της ΑΜ-Θ.

Η κα Γκαρά είναι η πρώτη από τους τους βουλευτές του Έβρου που τοποθετείται δημόσια και λέει «ναι» στην πρόσκληση, όμως διευκρίνισε ότι επιθυμεί να συμμετάσχει σε μία συζήτηση με επιχειρήματα και πραγματικά προβλήματα στο τραπέζι και όχι συζήτηση επί ανυπόστατων φημών.

Η ημερομηνία διεξαγωγής της συγκεκριμένης συνεδρίασης δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, όμως θα είναι στο άμεσο μέλλον.

Πηγή: reportal.gr

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone