Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης τίμησε τους αστυνομικούς που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος

Τους αστυνομικούς που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος θέλησε να τιμήσει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, με μνημόσυνο που τελέστηκε την Κυριακή το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.

Η 19η Φεβρουαρίου έχει καθιερωθεί ως ημέρα μνήμης και τιμής από την Πανελληνία Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων και στο μνημόσυνο παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της Εκκλησίας, της Αστυνομίας, της πολιτικής ηγεσίας αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής ΑΜΘ Νίκος Μενεξίδης έδωσε την υπόσχεση ότι οι άνδρες και οι γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας θα εξακολουθήσουν να κάνουν το καθήκον τους με στόχο την προστασία των πολιτών για να μπορούν να αφοσιωθούν στο ειρηνικό και παραγωγικό τους έργο.
Είναι καθήκον μας να θυμόμαστε και να τιμούμε τους αστυνομικούς που έδωσαν τη ζωή τους για τη δική μας ασφάλεια δήλωσε o πρόεδρος της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, Δημήτρης Τσιακίρης. Από την πλευρά του ο βουλευτής Έβρου με τη Νέα Δημοκρατία και πρώην Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αναστάσιος Δημοσχάκης, τόνισε ότι είναι χρέος όλων να θυμόμαστε και να τιμούμε αυτούς τους αστυνομικούς τους οποίους χαρακτήρισε ήρωες και οι οποίοι αποτελούν παράδειγμα και οδηγό για τους μεταγενέστερους. Παράλληλα τόνισε ότι έχει έρθει πλέον η ώρα το επάγγελμα του αστυνομικού σε περίοδο ειρήνης να χαρακτηριστεί ως επικίνδυνο, κάτι που πρέπει να αποτελέσει νόμο του κράτους, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

Πηγή: thrakinet.tv

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone