Επίσκεψη του Κ. Βελόπουλου στην Αλεξανδρούπολη

Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε ο πρώην Βουλευτής του ΛΑΟΣ και νυν Πρόεδρος του κόμματος “Ελληνική Λύση” Κυριάκος Βελόπουλος, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στο Νομό Έβρου.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος παρέθεσε ομιλία σε μέλη και φίλους της παράταξης, προκειμένου να παρουσιάσει το πρόγραμμα της “Ελληνικής Λύσης” σχετικά με την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, η οποία μπορεί να επιτευχθεί μόνο εάν δοθεί βάρος στον πρωτογενή τομέα και πιο συγκεκριμένα σε τομείς όπως η γεωργία, η κτηνοτροφία και η αλιεία, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.
Στην ομιλία, στην οποία παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, ο Κυριάκος Βελόπουλος κατηγόρησε τόσο την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, όσο και τη Νέα Δημοκρατία, για την κατάσταση στην οποία έχουν φέρει τη χώρα. Μάλιστα επιτέθηκε και στους βουλευτές του Έβρου, καθώς όπως είπε, δεν τολμούν να πούνε την αλήθεια στους πολίτες, για ζητήματα πολύ σημαντικά, όπως είναι το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, το οποίο εάν είχε αξιοποιηθεί όπως θα έπρεπε, θα απέφερε τεράστια κέρδη στην περιοχή αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα.

Πηγή: thrakinet.tv

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone