Περιορίζεται η ανεξέλεγκτη και παράνομη αφισορύπανση με απόφαση της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης

Σε καθαρότερη πόλη αποσκοπεί η απόφαση της δημοτικής κοινότητας Αλεξανδρούπολης για καταπολέμηση του φαινομένου της αφισορύπανσης.

Στη συζήτηση που έγινε στη συνεδρίαση του οργάνου αποφασίστηκε ότι πολύ σύντομα θα τοποθετηθούν ταμπλό ανάρτησης αφισών σε τουλάχιστον δέκα σημεία της πόλης κατόπιν σχετικής διαβούλευσης.

Οι παραβάτες θα τιμωρούνται αυστηρά, ενώ η επιβολή προστίμων απασχόλησε μεγάλο μέρος της συζήτησης με πολλούς να επισημαίνουν ότι πρέπει να δοθεί αρκετός χρόνος ώστε ο κόσμος να συνηθίσει το νέο καθεστώς και μετά να αρχίσει η επιβολή των προστίμων.

Στην ίδια συνεδρίαση συζήτηθηκαν ακόμη η πρόταση για δημιουργίας Μητρώου Εθελοντών στο πλαίσιο της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης με αρκετούς συμβούλους που διερωτήθηκαν αν αυτό θα λειτουργήσει «ανταγωνιστικά» στο Πολυκοινωνικό. Επίσης, συζητήθηκε το ενδεχόμενο διεξαγωγής Πανελληνίου Συνεδρίου Δημοτικών Κοινοτήτων στην Αλεξανδρούπολη καθώς και η οργάνωση μιας αίθουσας τέλεσης πολιτικών γάμων, η οποία να φιλοξενεί τις δεξιώσεις τους.

Πηγή: reportal.gr

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone