Τεράστια ανισότητα στη χρηματοδότηση μεταξύ των φιλοζωικών σωματείων στην Αλεξανδρούπολη

Συνεδρίασε πριν 2 ημέρες το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης και αποφάσισε τη χρηματοδότηση με 22.000 ευρώ του Φιλοζωικού συλλόγου '"Φροντίζω" και μόλις 2.000 ευρώ για το σύλλογο "Κιβωτό".

Τα ποσά αφορούν τον τρέχον έτος 2017. Για ποιο λόγο όμως αυτή η τεράστια ανισότητα στα χρήματα που θα δοθούν για τη φροντίδα των αδέσποτων της πόλης μας και την πιθανή υιοθεσία τους;

Ας ξεκινήσουμε καταρχάς από το γεγονός ότι το θέμα των αδέσποτων έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις στην πόλη της Αλεξανδρούπολης και αποτελεί αναμφίβολα ένα σημαντικό ζήτημα της καθημερινότητας. Σίγουρα πρέπει και μπορεί να αντιμετωπιστεί με τις κατάλληλες ενέργειες. Είναι προφανές ότι όλοι οι σύλλογοι της πόλης που έχουν να επιδείξουν έργο και δράση θα έπρεπε να έχουν τη στήριξη του Δήμου και μία δίκαιη και ίση μεταχείριση. Το θέμα δεν είναι να διαιωνίζονται κόντρες και αντιπαραθέσεις χρόνων, αλλά να παράγεται έργο και να βελτιωθεί η εικόνα της πόλης, όσον αφορά στο συγκεκριμένο ζήτημα, και βέβαια η διαβίωση των αδέσποτων.

Αρκετοί Δημοτικοί σύμβουλοι εξέφρασαν ανοιχτά την αντίθεσή τους στην απόφαση αυτή, ανάμεσά τους ο κ. Μιχαηλίδης, Καρυπίδης, Γουμενίδης και Γουδουλάκης.

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone