Το Εμπορικό Επιμελητήριο Έβρου συμμετέχει στην 5η Πανελλήνια Έκθεση Ξάνθης

Το Επιμελητήριο Έβρου στα πλαίσια της ενίσχυσης των ανταποδοτικών υπηρεσιών, έχει προμηθευθεί εκθεσιακό χώρο στην "5η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Ξάνθης".

Ο χώρος διατίθεται στα μέλη του Επιμελητηρίου Έβρου δωρεάν για την προβολή της δραστηριότητας τους. Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 22 έως 26 Μαρτίου 2017, στο Κλειστό γυμναστήριο «Φίλιππος Αμοιρίδης», στην Ξάνθη.

Η «5η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Ξάνθης» αποτελεί ένα εκθεσιακό θεσμό της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με πανελλήνια προβολή και χιλιάδες επισκέπτες. Υπάρχει σχεδιασμός από την διοργανωτική αρχή, για παράλληλες εκδηλώσεις στις μέρες της έκθεσης, καθώς και μια μελετημένη και εκτεταμένη διαφημιστική προβολή, που έχει στόχο την εξασφάλιση της προβολής και υψηλής επισκεψιμότητας.

Τα μέλη του Επιμελητηρίου Έβρου που ενδιαφέρονται να προβάλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στην "5η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Ξάνθης" καλούνται, μέχρι και τις 13 Μαρτίου 2017, να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα, εδώ.

Με την παραλαβή της φόρμας το αρμόδιο τμήμα θα επικοινωνήσει με τους ενδιαφερομένους για τις διαδικασίες συμμετοχής (χωροθέτηση κ.α.). Επιπρόσθετα με την συμμετοχή τα μέλη θα παραλάβουν τον πρότυπο οδηγό συμμετοχής σε Έκθεση με το Επιμελητήριο Έβρου. Σκοπός του οδηγού είναι η κατάρτιση των μελών και στόχος η ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της εταιρικής παρουσίας, τόσο σε επίπεδο προετοιμασίας όσο και τακτικών.

Τα μέλη μπορούν να επικοινωνήσουν για διευκρινήσεις με το τμήμα Μάρκετινγκ του Επιμελητηρίου Έβρου για θέματα σχετικά με την συμμετοχή στο τηλ. 2551035848 (εσωτ. 21) και στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το Επιμελητήριο Έβρου παραμένει δίπλα στις επιχειρήσεις της Π.Ε. Έβρου, και σχεδιάζει εργαλεία και μέσα για την στήριξη των μελών. Σκοπός μας είναι η στήριξη των μελών μας και κύριος στόχος η παροχή μέσων και εργαλείων για την ενίσχυση της επιχειρηματικής δραστηριότητας.Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone