Πρόσληψη 1000 ΕΠΟΠ για τον Στρατό Ξηράς

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η σχετική προκήρυξη για την πρόσληψη 1000 Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ), ανδρών – γυναικών, για την κάλυψη

των επιχειρησιακών αναγκών των Όπλων και Σωμάτων του Στρατού Ξηράς  (τεύχος προκηρύξεων ΑΣΕΠ αρ. Φύλλου 13/22-3-2021).

MediaGroup baner

Οι υποψήφιοι θα επιλεγούν στην ειδικότητα που  έχουν δηλώσει εφόσον, έχουν τα απαιτούμενα προσόντα της παρ. 6 της προκηρύξεως, τη σωματική ικανότητα που καθορίζεται για την κάθε συγκεκριμένη ειδικότητα στο Παράρτημα «Α», συγκεντρώσουν τα απαραίτητα μόρια και επιτύχουν στις προβλεπόμενες υγειονομικές και ψυχοτεχνικές εξετάσεις, καθώς και στις αθλητικές δοκιμασίες.

Διευκρινίζεται, προκειμένου να μην υπάρχουν «παρεξηγήσεις» ότι με τον όρο «υποψήφιος» καθώς και οι προσδιοριστικοί προς αυτόν όροι, αναφέρονται τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες.

Μέσα στην προκήρυξη αναγράφεται σαφώς ποιοι μπορούν να καταταγούν ως ΕΠΟΠ, όσοι διαθέτουν τα αναγραφόμενα προσόντα στην παράγραφο 6α και όσοι δεν έχουν αναγραφόμενα κωλύματα της παραγράφου 6β, ανεξαρτήτως αν έχουν εκπληρώσει ή όχι τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις για την εκπλήρωσή τους.

Επίσης σημειώνεται στην προκήρυξη ότι όλοι/όλες οι υποψήφιοι, πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την προβλεπόμενη αίτηση-υπεύθυνη δήλωση, μέσα σε αποκλειστική προθεσμίας ενός μηνός από τη δημοσίευση της προκηρύξεως, μέσω σχετικής μηχανογραφικής εφαρμογής στην ηλεκτρονική διεύθυνση epop.army.gr, η οποία θα πρέπει να συνοδεύεται και από τα κατά περίπτωση απαιτούμενα δικαιολογητικά του Παραρτήματος «Β», με μεταφόρτωσή τους (upload) σε ψηφιακή μορφή (pdf).

 

parapolitika.gr

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone