Διδυμότειχο: Διαδικτυακή Ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με θέμα «Μύθοι και Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια»

Διαδικτυακή ημερίδα για τους «μύθους και τις αλήθειες γύρω από τα αντιβιοτικά και τα εμβόλια» συνδιοργανώνουν σήμερα το απόγευμα ο δήμος Διδυμοτείχου

και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, με την υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας, της Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

MediaGroup baner

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα με τους χαιρετισμούς που θα απευθύνουν ο δήμαρχος Διδυμοτείχου, Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου, ο πρόεδρος του Δικτύου Υγιών Πόλεων, Γιώργος Πατούλης, η γενική διευθύντρια του Δικτύου, Μαρία Αϊδίνη, και η αντιδήμαρχος Διδυμοτείχου Στέλλα Θεοδοσίου-Ζυγογιάννη, ενώ κύρια ομιλήτρια για τα θέματα της ημερίδας θα είναι η παθολόγος-λοιμωξιολόγος Κατερίνα Μασγαλά.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και προσχολικής αγωγής του δήμου Διδυμοτείχου, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν και να θέτουν και τα ερωτήματά τους μέσω της πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης zoom, ενώ θα γίνεται και ζωντανή μετάδοση μέσω της ίδιας πλατφόρμας.

 

ΕΡΤ/ Χρυσούλα Σαμουρίδου

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone