Στο κτίριο του Α’ ΚΑΠΗ Αλεξανδρούπολης θα στεγάζονται το Ληξιαρχείο και το Δημοτολόγιο από 5 Απριλίου

Στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης για την αποκέντρωση των υπηρεσιών και την αποσυμφόρηση του κεντρικού αστικού ιστού,

οι υπηρεσίες του Ληξιαρχείου και του Δημοτολογίου Αλεξανδρούπολης μεταφέρονται σε ανακαινισμένο χώρο στο κτίριο όπου στεγάζεται το Α’ ΚΑΠΗ Αλεξανδρούπολης, επί της Εθνικής Αντιστάσεως 106.

MediaGroup baner

Τα γραφεία του Ληξιαρχείου έχουν ήδη μεταφερθεί στον νέο χώρο και από σήμερα λειτουργούν κανονικά με τηλ. επικοινωνίας 2551350004-5 και email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Το δημοτολόγιο θα συνεχίσει να λειτουργεί στο κτίριο της παλιάς δημαρχίας μέχρι και την Παρασκευή στις 12 μ. και από τη Δευτέρα 5 Απριλίου θα λειτουργούν στον νέο χώρο με τηλέφωνα επικοινωνίας 2551350002, 2551350008-09 και email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone