Με ανθρώπους του τουρισμού συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης

Σε συνέχεια των επαφών που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης την περασμένη εβδομάδα

στην Αθήνα με την Υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη και τη Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Τουρισμού Βίκυ Λοΐζου, χθες είχε συνάντηση στο γραφείο του με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ξενοδόχων Θράκης Απόστολο Παλακίδη.

Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος της ΤΙΕΔΑ Βασίλης Δέλκος, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού, Εθελοντισμού, Νεολαίας Θεόδωρος Βουρδόλης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αλεξανδρούπολης Ιωάννης Μπόγδης, συζητήθηκε το άνοιγμα των συνόρων στη Νυμφαία και το Ορμένιο, το άνοιγμα του τουρισμού τον προσεχή Μάιο και ο βαθμός ετοιμότητας υποδοχής τουριστών κυρίως από τις γείτονες χώρες Βουλγαρία και Ρουμανία.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης υποδέχτηκε στο γραφείο του τους ιδιοκτήτες τουριστικών πρακτορείων της Αλεξανδρούπολης, Ελένη και Γιώτα Δερμεντζοπούλου, Ευαγγελία Καραμπατζάκη και Βασίλη Κασαπίδη.

Κατά τη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το τουριστικό προϊόν του Δήμου μας, τη δυνατότητα σύνδεσης του αεροδρομίου της Αλεξανδρούπολης με εσωτερικούς προορισμούς και την πρόθεση της δημοτικής αρχής να συνδράμει σε οργανωμένες ενέργειες που αφορούν στην προβολή του δήμου μας ως προορισμού.

 

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone