Αντίθετος ο Δήμαρχος Σαμοθράκης στην απόφαση εκρίζωσης δέντρων

Κάθετα αντίθετος δήλωσε ο Δήμαρχος Σαμοθράκης στην εκρίζωση δέντων και φυτών στην χερσαία ζώνη του λιμανιού της Σαμοθράκης, με σκοπό να φυτευθούν

πλατάνια, με απόφαση του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης, η οποία σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Δήμαρχος Σαμοθράκης, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, πάρθηκε χωρίς δική του συγκαταθεση και παρά τις έντονες αντιρρήσεις του ιδίου.

MediaGroup baner

Η ανάρτηση του Δημάρχου:

Μετά την επίσκεψη του Ο.Λ.Α στο νησί και παρά τις δικές μου έντονες αντιρρήσεις και τις αλλεπάλληλες τηλεφωνικές οχλήσεις,παρά τις διαμαρτυρίες των Αντιδημάρχων,Γ.Γρηγόραινα και Γ.Γλήνια και του Συλλόγου Επαγγελματιών,ο Αντιπρόεδρος και η Τεχνική Υπηρεσία του Οργανισμού αποφάσισαν την εκρίζωση δέντρων και φυτών στη χερσαία ζώνη του λιμανιού, προκειμένου να φυτευθούν πλατάνια.

Η ύπαρξη των πλατάνων ανάμεσα στους φοίνικες, πέρα από αντιαισθητική, είναι και προβληματική για τη λειτουργία του Βιολογικού, καθώς οι ρίζες θα δημιουργήσουν προβλήματα στα φρεάτια του αποχετευτικού δικτύου.

Θεωρώ απαράδεκτο, σε μια τόσο μικρή κοινωνία, να μην λαμβάνονται υπ'όψιν οι απόψεις της Δημοτικής Αρχής και των φορέων.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι η συγκεκριμένη κίνηση μας βρίσκει κάθετα αντίθετους!

ekrizosi1

ekrizosi2

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone