Ξεκινά η πιλοτική διδασκαλία της γλωσσικής μορφής του Σουφλίου από το ΔΠΘ

Ξεκινά την Τετάρτη, 7 Απριλίου, και για τις δυο επόμενες Τετάρτες 14, και 21 Απριλίου, η πιλοτική διδασκαλία της γλωσσικής

μορφής του Σουφλίου από τον τομέα Γλωσσολογίας του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του ΔΠΘ.

Όπως ανακοίνωσε η κοσμητόρισσα της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών κ. Πηνελόπη Καμπάκη Βουγιουκλή, πρόκειται για μια διαδραστική διαδικασία όπου εκπαιδευτές, φοιτητές και συνάδελφοι γλωσσολόγοι θα ανταλλάξουν απόψεις για το πώς πρέπει να πραγματωθεί ένα ανάλογο εγχείρημα.

Έτσι ξεκινούν με τον Λεωνίδα Βλασακούδη, ο οποίος με τη  θεατρικότητα που τον χαρακτηρίζει θα ξεκινήσει με έμφαση στα πρώτα, τα βασικά, τα καθημερινά. Οι φοιτητές παρακολουθούν, επαναλαμβάνουν, σχολιάζουν, λένε τη γνώμη τους.

Στα επόμενα μαθήματα θα έχουν και εκπλήξεις, εκτός προγράμματος. Δυστυχώς τα μαθήματα είναι κλειστά στο ευρύτερο κοινό, εκτός  κάποιων που το δήλωσαν εξαρχής, όμως η Κοσμητόρισσα σημείωσε πως ίσως στην επόμενη φάση όταν θα συμπεριλάβουμε κι άλλες  γλωσσικές  μορφές, όπως αυτές της Ξυλαγανής, θα υπάρχει δυνατότητα αυτό να αλλάξει.

paratiritis-news.gr

 

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone