Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί το Ετήσιο Συνέδριο Φοιτητών Ιατρικής στην Αλεξανδρούπολη

Την Κυριακή 11 Απριλίου 2021 θα λάβει χώρα στην Αλεξανδρούπολη το ετήσιο συνέδριο φοιτητών Ιατρικής που διοργανώνεται τα τελευταία 5 χρόνια στην

πόλη μας.

taxi baner600x100 yellow

Το συνέδριο θα προβληθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Conferience και Zoom και θα ξεκινήσει στις 10 το πρωι με 8 τράπεζες θεμάτων που αφορούν την Ψυχιατρική, Παιδοψυχιατρική, Αγγειολόγια, Μαιευτική, Δημόσια Υγεία και την νέα λοίμωξη Covid-19.

Πυρετωδώς έχουν δουλέψει όλο αυτόν τον χρόνο οι 8 επιτροπές που αποτέλουνται απο φοιτητές και φοιτήτριες Ιατρικής απο όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό με 6 συμμετέχοντες σε κάθε μια απο αυτές για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Επίτημοι καλεσμένοι θα παρακολουθήσουν το συνέδριο διαδικτυακά όπως ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης αξιότιμος κ. Ζαμπούκης, καθηγητές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και επαγγελματίες υγείας απο όλη την Ελλάδα.

Αναλυτικότερα παρακάτω θα βρείτε το ημερήσιο πρόγραμμα του συνεδρίου καθώς και τον υπερσύνδεσμο για την παρακολούθηση του.

Η παρακολούθησή σας στο συνέδριο θα είναι εξαιρετική τιμή μας.

Τα βήματα για την είσοδο στη διαδικτυακή εκδήλωση είναι τα παρακάτω:

  1. Πατήστε στον σύνδεσμο https://conferience.com/app/5thmsc για να εισέλθετε στο web app του 5th MSC .
  2. Στη συνέχεια εγγραφείτε τοποθετώντας το την ηλεκτρονική διεύθυνσή σας στο πλαίσιο που θα εμφανιστεί αυτόματα.
  3. Τέλος , πατήστε το εικονίδιο meet για να εισέλθετε στην κλήση που θα γίνει μέσω της εφαρμογής zoom.

Περισσότερες πληροφορίες για τις επιτροπές και τα θέματα του συνεδρίου μπορείτε να βρείτε στο εγχειρίδιο ακαδημαϊκής προετοιμασίας στον παρακάτω σύνδεσμο:  https://issuu.com/5thmsc/docs/booklet 

 

 

programma

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone