Ν. Γεωργιάδης: Είμαστε πανέτοιμοι να επαναλειτουργήσουμε στις 3 Μαΐου

«Μετά από έξι μήνες όπου παρέμειναν κλειστά τα καταστήματά μας λόγω της πανδημίας covid-19 είμαστε πανέτοιμοι να επαναλειτουργήσουμε στις 3 Μαΐου», δήλωσε

στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο πρόεδρος της εστίασης Αλεξανδρούπολης, Νίκος Γεωργιάδης.

taxi baner600x100 yellownew

Αναφερόμενος στα υγειονομικά πρωτόκολλα τα οποία πρέπει να τηρήσουν όλοι οι επαγγελματίες, ο κ. Γεωργιάδης είπε πως «θα πρέπει να θωρακίσουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας.

Στόχος μας είναι να έχουμε ένα καλοκαίρι χωρίς καθόλου μέτρα για να μπορέσουμε να βγάλουμε τα σπασμένα όλης της χρονιάς που χάσαμε», ενώ παράλληλα έκανε έκκληση στους επαγγελματίες της εστίασης 30-39 χρόνων των οποίων η πλατφόρμα εμβολιασμού ανοίγει σήμερα, να εμβολιαστούν.

Όσον αφορά τους ΚΑΔ οι οποίοι ανήκουν στην κατηγορία καφέ-μπαρ που εξαιρούνται από το άνοιγμα στις 3 Μαΐου, ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε πως υπάρχει ένα “αλαλούμ”.

«Ανοίγαμε και δε συνδεόταν ποτέ η άδεια λειτουργίας με τον ΚΑΔ που είχαμε για φορολογικούς λόγους», είπε, και πρόσθεσε: «Πολλοί ΚΑΔ εμπλέκονται με την εστίαση -περίπου 60-70- άλλοι είναι μπαρ, άλλοι αναψυκτήρια ή παραδοσιακά καφενεία, υπήρχε σύγχυση με έναν συγκεκριμένο κωδικό ο οποίος είχε εξαιρεθεί».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η σχετική διευκρινιστική απόφαση για το άνοιγμα αυτών των καταστημάτων στις 3 Μαΐου αναμένεται να εκδοθεί μέχρι τη Μ. Πέμπτη.

 

ΕΡΤ/ Όλγα Ορφανίδου

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone